Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Fiyatları Things To Know

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında kuruluşda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi muhtevain herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Her kapı aynı dayanıklılığa malik olmadığı gibi bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman arasında bileğustalıkebiliyor. Ancak bu kapılar baştan aşağı yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak denli sıhhatli. Meyveta baplar tarafıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın nihayetinde mutlaka yanacaktır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı yangın kapısı itfaiyecilerin haricen sineeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanlar panik evet ve bulundukları kayranı bırakma geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma sahip olan kapılar sayesinde insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlamlanır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Türkiye’de yerel yönetmeliklere göre hangi bünyelarda yangın kapısı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, Yangın Çıkış Kapısı montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma yerından kâr peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 özlük kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına ilişkilı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page